Blogs

Finally, after 118 years, The Daily Mail masters irony

27 March 2014

4:10 PM

27 March 2014

4:10 PM

The Daily Mail has been holding habitués of the corridors of power to account for so long, it has decided that it deserves a corridor of its own. The Editors Hallway has just been unveiled in Northcliffe House, home of DMGT. It’s a sight to behold, complete with a Vegas-style lobby, pomegranate White Company candles and an all-male line-up of editors since the 19th century. There’s even a picture of Mrs T in the ladies loo.

Our only question is: if this is a hallway belonging to the editors, shouldn’t there be an apostrophe? Perhaps it’s an ironic joke about the Mail’s rigorous editing standards.

Subscribe to The Spectator today for a quality of argument not found in any other publication. Get more Spectator for less – just £12 for 12 issues.


Show comments
Close